河南成考网,主要为河南省成考考生提供报考咨询、考前培训服务的网站,所有报考信息以河南省教育招生考试院为准。

服务电话:19838065870

在线客服
  • 报名
  • 1
【考生登录中心】
教务电话:19838065870

2014年成人高考专升本英语真题及答案(一)

2020-06-30 09:09:25来源:河南成考网点击:

2014年成人高考专升本英语考试真题及答案
I. Phonetics (5 points )
Directions: In each of the following groups of words, there, are four underlined letters or lettercombinations marked A, B, C and D . Compare the underlined parts and identify the one thatis different from the others in pronunciation . Mark your answer by blackening the corres-ponding letter on the Answer Sheet ・
1、根据录音选择合适的答案()
A、 stage
B、 pass_age
C、 percentage
D、 village
答案:A 解析:略

2、根据录音,选择合适的答案()
A、 pension
B、 extension
C、 collision
D、 Dimension
答案:c
解析:略

3、根据录音,选择合适的答案()
A、 m_ove
B、 joke
C、 h_ope
D、 zone
答案:A
解析:略

4、根据录音,选择合适的答案()
A、 wealthy
B、 athlete
C、 beneath
D、 southern
答案:D
解析:略


5、根据录音,选择合适的答案()
A、 phrase
B、 loose
C、 expo_se
D、 accuse
答案:B
解析:略

II. Vocabulary and Structure( 15 points)
Directions:There are 15 incomplete sentences in this section . For each sentence there are fourchoices marked A, B, C and D . Choose one answer that best completes the sentence andblacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

6、The relationship between parents and their children              a strong influence on the character of the children .
A、 have
B、 having
C、 to have
D、 has
答案:D
解析:略

7、Only by telling the truth           win the trust and support of your friends .
A、 you can
B、 can you
C、 you did
D、 did you
答案:B
解析:略

8、These apple trees,               I planted three years ago, have not borne any fruit .
A、 that
B、 what
C、 which
D、 when
答案:C
解析:略

9、Don't remind me of that awful day;I               such a fool of myself.
A、 made
B、 make
C、 will make
D、 am making
答案:A
解析:略

10、My daughter is quite well now                a slight headache .
A、 beside
B、 besides
C、 but for
D、 except for
答案:D
解析:略

11、She is treated                    better than I was .
A、 much
B、 little
C、 many
D、 more
答案:A
解析:略

12、If it had not rained yesterday, they                      work on time .
A、 will finish
B、 will have finished
C、 would finish
D、 would have finished
答案:D
解析:略

13、They are studying the Solar System's                       planet,Saturn ,and its moons .
A、 two largest
B、 largest two
C、 second largest
D、 largest second
答案:c

14、I'd like to go with you ;                  , my hands are full at the moment .
A、 however
B、 whatever
C、 whenever
D、 wherever
答案:A
解析:略

15、He entered the office hurriedly,                        the door open .
A、 leaving
B、 left
C、 leave
D、 to leave
答案:A
解析:略

16、 He had to quit the job                    his ill health .
A、 as
B、 as for
C、 because
D、 because of
答案:D
解析:略

17、She needs more friends of her own                    
A、 year
B、 age
C、 period
D、 stage
答案:B
解析:略

18、                    , the training will help you become better at what you do .
A、 In the season
B、 In the period
C、 In the long run
D、 In the long range
答案:C
解析:略

19、Sea levels are                       to rise between 7 and 23 inches by the end of 21st century .
A、 inspected
B、 suspected
C、 expected
D、 detected
答案:C
解析:略

20、Smoking and drinking may                 heart disease and cancer .
A、 result from
B、 lead to
C、 come from
D、 get to
答案:B
解析:略

报考服务

关注公众号

扫一扫关注微信公众号

随时获取成考政策、通知、公告以及
各类学习资料、学习方法、教程

考试提醒

2021年全国成人高考还有

00

考试时间:10月23日、24日
河南成人高考报名 考生查询服务
19838065870