河南成考网,主要为河南省成考考生提供报考咨询、考前培训服务的网站,所有报考信息以河南省教育招生考试院为准。

服务电话:18788899550

在线客服
  • 报名
  • 1
【考生登录中心】
教务电话:18788899550

2014年成人高考专升本英语真题及答案(二)

2020-06-30 09:19:28来源:河南成考网点击:

HI . Cloze ( 30 points)
Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A, B, Cand D . Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corres-ponding letter on the Answer Sheet.
21、{TSE}
The Nobel Prizes are awards that are given each year for special things that people or groups ofpeople have achieved . They are awarded in six 21 : physics, chemistry, medicine, literature,peace and economics .
The prizes come from 22 that was created by the Swedish inventor Alfred Nobel . He wanted
to use some of his money to help make the world a 23 place to live in .
Many organizations, chosen by Alfred Nobel himself,24 who receives the prizes . Eachaward 25 a gold medal,a diploma and a lot of money . Prizes can only be given to 26 of allraces, countries and religions . Only the Peace Prize can 27 be given to a group .
The first Nobel Prizes were handed out 28 December 10,1901—five years after AlfredNobel's death . Nobel was a chemist, engineer and inventor 29 most famous invention, dynamite(炸药),made him a 30 man . Although he gave the world such a 31 w,~pon, Nobel wasalways against wars and 32 . He therefore left a lot of money that was to go to those who did a lotfor the peace of 33
Officials at first handed out only five prizes a year . The prize for economics was first awarded in
1969 . In some 34 prizes were not awarded because there were no 35 candidates .
All prizes are presented in Stockholm, Sweden, with the exception of the Peace Prize, which is awarded in Oslo, Norway .
(TS)第21题应选()
A、 parts
B、 areas
C、 regions
D、classes
答案:B
解析:略

22、第22题应选()
A、 a bond
B、 a fund
C、 a scholarship
D、 an investment
答案:B
解析:略

23、第23题应选()
A、 cleaner
B、 richer
C、 better
D、 larger
答案:C
解析:略

24、第24题应选()
A、 declare
B、 conclude
C、 determine
D、 announce
答案:C
解析:略

25、第25题应选()
A、 makes up
B、 focuses on
C、 refers to
D、 consists of
答案:D
解析:略

26、第26题应选()
A、 organizations
B、 singles
C、 institutions
D、 individuals
答案:D
解析:略

27、第27题应选()
A、 yet
B、 also
C、 still
D、 ever
答案:B
解析:略

28、第28题应选()
A、 on
B、 in
C、 at
D、 by
答案:A
解析:略

29、第29题应选()
A、 who
B、 that
C、 whose
D、 whom
答案:C
解析:略

30、第30题应选()
A、 hmnorous
B、 rich
C、 serious
D、 smart
答案:B
解析:略

 

31、第31题应选()

A、 strange
B、 mysterious
C、 magic
D、 deadly
答案:D
解析:略

32、第32题应选()
A、 violence
B、 hatred
C、 confusion
D、 jealousy
答案:A
解析:略

33、第33题应选()
A、 races
B、 regions
C、 mind
D、 mankind
答案:D
解析:略

34、第34题应选()
A、 years
B、 year
C、 time
D、 times
答案:A
解析:略

35、第35题应选()
A、 valuable
B、 invaluable
C、 worthy
D、 worthwhile
答案:C
解析:略


 

报考服务

关注公众号

扫一扫关注微信公众号

随时获取成考政策、通知、公告以及
各类学习资料、学习方法、教程

考试提醒

2020年全国成人高考还有

00

考试时间:10月24日、25日
河南成人高考报名 考生查询服务
18788899550